joi, 2 octombrie 2014

PETUNII 2015



                                                                   Petunia 

 este una dintre cele mai mai frumoase flori decorative. Cu o perioadă de înflorire de câteva luni, petuniile sunt unele dintre cele mai bune plante anuale.
Bordeaux, negre, mov, galbene, fucsia, lila, rosii,portocalii, galbene, sau bicolore, cu flori mici sau mari, plăcut mirositoare, petuniile vor aduce un plus de rafinament în casa dumneavoastră. 





Petunia Calibrachoa Celebration si Superbells Calibrachoa sunt sortimente deosebite de petunie, curgatoare, ce produc o multime de flori de dimensiuni mici, de diferite culori, mov, galbene, rosii, lila, fucsia, cafe latte, simple sau cu randuri duble de petale. Aceste sortimente de petunia sunt bogate in flori fiind ideale pentru ghivece, jardiniere sau cosuri suspendate, asezate pe terasa, la balcoane sau in gradina.

                                               Petunia Calibrachoa Celebration


                                                      Petunia Superbells Calibrachoa

Petunia Surfinia (petunii curgatoare) este un sortiment deosebit de petunie, cu flori mari si bogate, simple sau duble, in culori foarte variate, negre, mov, roz, fucsia, bordeaux, lila, rosii, dar si combinate intre acestea, si frumos parfumate. 

                                                                Petunia Surfinia



                                                                Petunia Surfinia 



Petunia Crazytunia este un sortiment unic de petunie cu flori in culori intense, vibrante. Simple sau in combinatii de culori, petunia crazytunia creaza un efect vizual deosebit, atat in jardiniere sau ghivece la balcoane si terase cat si in aranjamente ample, in combinatie cu alte specii de flori pentru a crea un aspect unic in gradina dumneavoastra.

                                                       Petunia Crazytunia(galben-negru)



                       
                                                   Petunia Crazytunia(rosu-galben)


Petunia Danziger este un sortiment deosebit de petunie, cu flori mari si bogate in combinatii de culori(rosu-alb, mov-galben, negru-galben, roz-alb, lila-alb), fiind ideale pentru ghivece, jardiniere sau cosuri suspendate.

                                                             Petunia Danziger 


Petunia Veranda Petunia VERANDA este o relativ nouă serie de petunie pentru gradini de vara, terase, etc... Toate soiurile au de obicei o imagine compacta și sănătoasa în formă de cupolă ce produc plante bine echilibrate cu o mulțime de flori magnifice în culori minunate și atractive. Veranda este deosebit de buna în coșuri suspendate mai mici, vase și jardiniere. Florile apar si se mentin din mai pana in octombrie.

                                                                 Petunia Veranda 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu