duminică, 5 octombrie 2014

MUSCATE 2015



                                                                  Mușcatele




Mușcatele (pelargonium) au devenit pe bună dreptate reginele plantelor de ghiveci având în vedere perioada lungă de înflorire, ușurința cu care se pot îngriji și nu în ultimul rând disponibilitatea lor într-o gamă largă de soiuri și culori.
De-a lungul timpului au fost create sute de varietăți, cu flori diverse, frunze diferite și culori din cele mai spectaculoase.
Roșii, albe, roz-somon, corai, mov, lila, albe, fucsia, grena, bordeaux, roz, sau bicolore în diferite variante, mușcatele crează un efect vizual extraordinar pentru casa dumneavoastră.


Pelargonium Peltatum este un soi de muscata curgatoare, cu flori mici, stelate, cu petale simple sau duble. Bogat in flori, acest sortiment este ideal pentru jardiniere sau ghivece si cosuri suspendate, fiind disponibil intr-o gama larga de culori. 



                                                         Pelargonium Peltatum


Muscata tiroleza este un soi de muscata curgatoare, cu flori mici, dese si puternic colorate si frunze de un verde intens. Lila, roz sau rosii, acest sortiment de muscate este ideal pentru a imbraca balcoane, terase si peretii casei sau cladirilor. 


                                                                Muscata tiroleza

Muscata zonala este o floare decorativa, cu frunze pufoase, de culoare verde inchis sau deschis, cu margini zimtate si flori bogate, simple sau batute. Prezente in majoritatea gradinilor, muscatele zonale ofera un efect vizual deosebit atat in ghivece  cat si in aranjamente florale plantate in sol.

                                                                 Muscata zonala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu